Grafiikanpaja

KAIKILLE AVOIMET GRAFIIKAN TYÖPAJAT

Ti 20.3.  klo 17-21  (ilm. 13.3. mennessä).  Aiheena kuvansiirto.

Ti 17.4.  klo 17-21  (ilm. 10.4. mennessä).  Aiheena pvc-laatalla työskentely.

Hinta 15 € / paja.  Hinta sisältää kurssimaksun, kaikki tarvikkeet ja kahvin.  Sitova ilmoittautuminen :  Ulla Tulonen  050 3289799                                                                            Margit Vesterinen  050 3077339

Pajatoimintaa tukee kaupungin kulttuuritoimi.

Grafiikanpaja on osoitteessa Tehtaantie 8.

Grafiikanpajalla on mahdollisuus käydä työskentelemässä myös itsenäisesti. Avaimia ja muita käytännön asioita voi kysyä Ullalta tai Heidiltä. Perimme käyttäjiltä kuukausi- tai päivävuokraa. Kuukausivuokra on 50 € ja päivävuokra 10 €. Vuokraan sisältyy työvälineet, puhdistusaineet, hapot, vesi ja painovärit. Käyttäjä kustantaa itse laatat ja paperit. Pieniä laattoja ja papereita on mahdollista ostaa pajalta. Pajalla on vihko, jonne merkitään käyttäjät ja maksu tulee hoitaa seuralle kuun viimeiseen päivään mennessä.

Pajan kopiokoneella otetuista kopioista perimme 10snt/kopio, tällä katamme kopiokoneen värikustannuksia. Kopiot merkataan vihkoon, joka on kopiokoneen vieressä ja ne voi maksaa joko kassalippaaseen tai seuran tilille.

Pajan toiminnasta vastaa Ulla Tulonen puh. 050 328 9799