Grafiikanpaja

GRAFIIKANPAJAN KURSSIT SYKSYLLÄ 2018

ma 12.11.  Enkelipaja, jossa voi tehdä kuvansiirtoa ja askarrella.

Kursseille ilmoittautuminen Ulla Tuloselle, puhelin 050 3289799.

Kurssin hinta  15€  sisältää myös kaikki tarvikkeet.  Kurssille mahtuu kymmenen henkeä.

Grafiikanpaja on osoitteessa Tehtaantie 8.

Grafiikanpajalla on mahdollisuus käydä työskentelemässä myös itsenäisesti. Avaimia ja muita käytännön asioita voi kysyä Ullalta tai Heidiltä. Perimme käyttäjiltä kuukausi- tai päivävuokraa. Kuukausivuokra on 50 € ja päivävuokra 10 €. Vuokraan sisältyy työvälineet, puhdistusaineet, hapot, vesi ja painovärit. Käyttäjä kustantaa itse laatat ja paperit. Pieniä laattoja ja papereita on mahdollista ostaa pajalta. Pajalla on vihko, jonne merkitään käyttäjät ja maksu tulee hoitaa seuralle kuun viimeiseen päivään mennessä.

Pajan kopiokoneella otetuista kopioista perimme 10snt/kopio, tällä katamme kopiokoneen värikustannuksia. Kopiot merkataan vihkoon, joka on kopiokoneen vieressä ja ne voi maksaa joko kassalippaaseen tai seuran tilille.

Pajan toiminnasta vastaa Ulla Tulonen puh. 050 328 9799