Grafiikanpaja

Grafiikanpaja on muuttanut entisen juomatukun tiloihin, osoitteeseen Tehtaantie 8.

Grafiikanpajalla on mahdollisuus käydä työskentelemässä myös itsenäisesti. Avaimia ja muita käytännön asioita voi kysyä Ullalta tai Heidiltä. Perimme käyttäjiltä kuukausi- tai päivävuokraa. Kuukausivuokra on 50 € ja päivävuokra 10 €. Vuokraan sisältyy työvälineet, puhdistusaineet, hapot, vesi ja painovärit. Käyttäjä kustantaa itse laatat ja paperit. Pieniä laattoja ja papereita on mahdollista ostaa pajalta. Pajalla on vihko, jonne merkitään käyttäjät ja maksu tulee hoitaa seuralle kuun viimeiseen päivään mennessä.

Pajan kopiokoneella otetuista kopioista perimme 10snt/kopio, tällä katamme kopiokoneen värikustannuksia. Kopiot merkataan vihkoon, joka on kopiokoneen vieressä ja ne voi maksaa joko kassalippaaseen tai seuran tilille.

Pajan toiminnasta vastaa Ulla Tulonen puh. 050 328 9799 ja Heidi Ahonen puh 040 737 4302.