Kesänäyttely

54:s VUOSINÄYTTELY 2019
Keuruun Taiteilijaseuran vuosinäyttely järjestetään 15.6.-11.8.2019 Punnosen talossa, Vanhankirkontie 14.
Avoinna joka päivä klo 11-16. Näyttely on suljettu juhannuksena ja 27.-28.7. yksityistilaisuuden vuoksi.

NÄYTTELYHAKU
Näyttelyyn voivat hakea kaikki keuruulaiset ja multialaiset (entiset, nykyiset ja paikka-kuntaan jollain muulla tavalla sidoksissa olevat). Kukin taiteilija voi tarjota näyttelyyn enintään kolme (3) teosta, joiden tulee olla vuosilta 2017-2019. Näyttelyssä ei ole erillistä teemaa, joten tekniikka, tyyli ja aiheet ovat vapaat.

PIHA-ALUE
Vuosinäyttelyyn toivotaan tarjolle myös veistoksia ja installaatioita sekä muita sellaisiateoksia, joita voidaan laittaa esille Punnosen talon ulkoseiniin, pihanurmelle tai pihapuihin.

MAKSUT
Vuosinäyttelyn jurytysmaksu on taiteilijaseuran jäseniltä 15 € ja ulkopuolisilta 20 €. Nuorilta alle 25-vuotiailta 10 €, joka maksetaan teosten tuonnin yhteydessä. Lisäksi perimme ripustusmaksun kaikilta vuosinäyttelyyn hyväksytyiltä 10 €/henkilö (piha-alue ja Punnonen). Näyttelyn valvonta arkisin saadaan toivottavasti kesätyökampanjan kautta, mutta lisäksi otamme valvontapantin 20€, jonka saa takaisin, mikäli hoitaa oman valvontavuoronsa (2,5 h) sovittuna aikana. Viime kesänä oli välillä todella hankala löytää valvojaa viikonlopuksi, joten tästä syystä olemme korottaneet valvontapantin suuruutta.

JURYTTÄJÄ
Vuosinäyttelyn juryttää kuvataiteilija Miina Laine