VUOSINÄYTTELY 2018

Keuruun Taiteilijaseuran vuosinäyttely järjestetään 16.6.-12.8.2018 Punnosen talossa.

Avoinna joka päivä klo 11-16

NÄYTTELYHAKU: Näyttelyyn voivat hakea kaikki keuruulaiset ja multialaiset (entiset, nykyiset ja paikkakuntaan jollain muulla tavalla sidoksissa olevat)

Kukin taiteilija voi tarjota näyttelyyn enintään neljä (4) teosta, joiden tulee olla vuosilta 2016-2018. Uudempien teosten lisäksi on mahdollista tarjota enintään kaksi (2) teosta vanhemmasta tuotannostaan. Näyttelyssä ei ole erillistä teemaa, joten tekniikka, tyyli ja aiheet ovat vapaat.

PIHA-ALUE Vuosinäyttelyyn toivotaan tarjolle myös veistoksia ja installaatioita sekä muita sellaisia teoksia, joita voidaan ripustaa Punnosen talon ulkoseiniin, pihanurmelle tai pihapuihin. Osa pihateoksista valitaan muista näyttelyn teoksista poiketen ennakkoon. Piha-alueesta kiinnostuneet, ilmoittautukaa seuran sihteerille Airi Ukkoselle 30.4. mennessä.

LIITERIGALLERIASSA NÄYTTELY VUOSINÄYTTELYN SISÄLLÄ: Juryttäjän toimesta installoidaan villi ja spontaani koko tilan täyttävä yhteisötaideteos. ”Den Liider In”-näyttelyyn pääsee mukaan jokaiselta jotain. Huomioikaa, että työt ovat ulkoaitassa säiden armolla (vain sateelta suojassa), joten tuokaa töitä tarjolle sen mukaan. Kaikki kelpaa, ihan mitä vain.

MAKSUT Vuosinäyttelyn jurytysmaksu on taiteilijaseuran jäseniltä 15 € ja ulkopuolisilta 20 € sekä nuorilta alle 25 vuotiailta 10 €, joka maksetaan teosten tuonnin yhteydessä. Lisäksi perimme ripustusmaksun kaikilta vuosinäyttelyyn hyväksytyiltä 10 €/henkilö (piha-alue ja Punnonen).

Mikäli työtä tarjotaan vain Liiterigalleriaan, jurytysmaksu on 12 €.  Vuosinäyttelyn jurytykseen osallistuvilta ei peritä erillistä ”liiterigalleria” maksua.

Huolehdi, että töissä on ripustusta varten kunnolliset kiinnikkeet! Mielellään silmukkaruuvit, mutta mikäli se kehystyksestä johtuen ei ole mahdollista, on varmistettava, että ripustuslenkki on kestävä. Myös kehyksiin on syytä kiinnittää huomiota, etteivät ne irtoile tai anna periksi ripustettaessa. Työt voidaan hylätä pelkästään näiden puuttellisten seikkojen takia. Lisäksi mukaan tulee liittää teosluettelo (taiteilijan nimi, työn nimi, valmistusvuosi, tekniikka ja hinta, jos työ on myytävänä). Samat tiedot pitää löytyä myös työn takaa. Taiteilijaseura perii myydystä työstä 10 % provisiota työn hinnasta.

Näyttelyn valvonta saadaan toivottavasti kesätyökampanjan kautta, mutta lisäksi otamme valvontapantin 15 €, jonka saa takaisin, mikäli hoitaa oman valvontavuoronsa (2,5 h) sovittuna aikana.

JURYTTÄJÄ Vuosinäyttelyn juryttää taidehistorioitsija, FM Harri Hirvonen Karjalohjalta.

www.sites.google.com/view/taiteentarhurit

TEOSTEN TUONTI Punnoseen on ma 11.6. klo 16-19

TEOSJURYTYS suoritetaan ti-ke 12.-13.6. välisenä aikana.

KRITIIKKITILAISUUS kaikille näyttelyyn hakeneille taiteilijoille järjestetään Punnosessa ke 13.6. klo 18 alkaen. Tilaisuudessa saa henkilökohtaista palautetta näyttelyyn tarjotuista töistä Harri Hirvoselta.

NÄYTTELYN AVAJAISET perjantaina 15.6. klo 18.00.  TERVETULOA!