Grafiikanpaja

Vuoden 2020 aikana grafiikanpajalla järjestetään kursseja yhdessä Keuruun kaupungin kulttuuritoimen kanssa.

Katso kaikki Grafiikanpajan kurssit 2020 kohdasta: Ajankohtaista > grafiikanpajan kurssit

GRAFIIKANPAJAN toiminnasta vastaa Ulla Tulonen puh. 050 328 9799. Grafiikanpajan osoite Tehtaantie 8.

Grafiikanpajalla on mahdollisuus käydä työskentelemässä myös itsenäisesti. Avaimia ja muita käytännön asioita voi kysyä Ullalta tai Heidiltä. Perimme käyttäjiltä kuukausi- tai päivävuokraa. Kuukausivuokra on 50 € ja päivävuokra 10 €. Vuokraan sisältyy työvälineet, puhdistusaineet, hapot, vesi ja painovärit. Käyttäjä kustantaa itse laatat ja paperit. Pieniä laattoja ja papereita on mahdollista ostaa pajalta. Pajalla on vihko, jonne merkitään käyttäjät ja maksu tulee hoitaa seuralle kuun viimeiseen päivään mennessä.

Pajan kopiokoneella otetuista kopioista perimme 10snt/kopio, tällä katamme kopiokoneen värikustannuksia. Kopiot merkataan vihkoon, joka on kopiokoneen vieressä ja ne voi maksaa joko kassalippaaseen tai seuran tilille.

Esimerkkejä erilaisilla grafiikan työmenetelmillä tehdyistä töistä.

Margit Vesterinen Rug1 – PVC-syväpaino, akryyli
Raili Vesakari – kuvansiirto _ Raili Vesakari – PVC-laatta / sekatekniikka